Kjenn Din Kunde (KDK)

Send oss ​​en kopi eller skanning av ett dokument fra hver av kategoriene nedenfor for å bekrefte kontoen din:

Identitetsbekreftelse

Et foto-ID fra følgende liste:

• Pass
    • Førerkort
    • Nasjonalt identifikasjonskort (fotografisk)

Addressebekreftelse

En av følgende:

• Strømregning (mindre enn 6 måneder gammel)
    • Kopi av kontoutskrift – (mindre enn 6 måneder gammel)

Når du bruker et kredittkort, kreves det et bilde av begge sider av kortet ditt, med de midterste sifrene på forsiden dekket (bare de første 6 og de siste 4 sifrene vises), og sikkerhetskoden bak er dekket.

Hvis du ikke kunne laste opp dokumentet til vår sikre online dokumentportal, kan du sende en skanning i JPG / JPEG-, PNG- eller PDF-filformater til support@fansbet.com (maksimal størrelse på 5MB). Vennligst legg inn brukernavnet ditt i emnet på e-posten din. Bekreftelsen må være fullført før du kan gjøre et uttak.