Klarna

Klarna (Sofort) tarjoaa nopean ja turvallisen tavan rahoittaa Fansbet-tiliä käyttämällä verkkopankkia ilman luotto- tai pankkikorttia. Tämä maksutapa on Itävallassa ja Saksassa asiakkaiden käytettävissä vain euroissa.

Talletukset käsitellään nopeasti, eikä Fansbet veloita mitään tämän menetelmän käytöstä.

Jos haluat siirtää varoja, napsauta talletuspainiketta ja valitse Klarna (Sofort) käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta. Syötä talletussumma ja valitse Talleta. Sinut ohjataan Klarnan verkkosivustolle, jossa sinun on annettava pankkitietosi. Sitten sinut siirretään verkkopankkiin kirjautuaksesi sisään tilillesi ja vahvistaaksesi maksusi. Kun summa on suoritettu, summa hyvitetään välittömästi Fansbet-tilillesi. Pankkitilillesi rekisteröidyn nimen on vastattava Fansbet-tilillesi rekisteröityä nimeä.