Klarna

Klarna (Sofort) tilbyr en rask og sikker metode for å finansiere FansBet-kontoen din ved hjelp av umiddelbar nettbankbetaling uten å bruke kreditt- eller debetkortet ditt. Denne betalingsmetoden er kun tilgjengelig for kunder i Østerrike og Tyskland i EUR.

Innskudd behandles raskt, og FansBet tar ingen avgifter for bruk av denne metoden.

For å overføre penger klikker du på innskudd og velger Klarna (Sofort) fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn innskuddsbeløpet ditt og velg innskudd. Du viderekobles til Klarna-nettstedet hvor du må oppgi bankopplysningene dine. Du vil deretter overføres til nettbanken din for å logge inn på kontoen og bekrefte betalingen din. Når dette er fullført blir beløpet kreditert til din FansBet-konto umiddelbart. Navnet registrert på bankkontoen din må samsvare med navnet registrert på FansBet-kontoen din.

Frequently Asked Questions

SOFORT Banking er et nytt og TÜV-sertifisert nettbetalingssystem som er basert på anerkjente nettbanksystemer som bruker PIN/TAN for å garantere rask og sikker behandling av nettkjøpene dine. Det er en rask, sikker og enkel måte å behandle betalinger på nettet.

Vennligst velg følgende lenke støttede banker, for å se hvilke banker som for øyeblikket er tilgjengelige for bruk i forbindelse med SOFORT Banking.

Dessverre kan du kun benytte SOFORT Banking med de spesifiserte bankene. SOFORT Banking forhandler med andre banker, og flere vil legges til i fremtiden.

Nei, du trenger kun å ha en bankkonto hos en av de oppgitte bankene i spørsmål 2 (og penger på denne bankkontoen, selvfølgelig!).

Logg inn på kontoen din.

Gå til fanen "kasse" og velg "innskudd".

Du vil nå se SOFORT Banking-logoen. For å velge dette innskuddsalternativet trykker du bare på ikonet.

Skriv inn eller velg innskuddsbeløpet ditt og bonuskoden (hvis aktuelt).

Du viderekobles nå til SOFORT Banking.

Skriv inn kontoholderens navn, kontonummer, klareringsnummer og eventuelle kommentarer.

Logg inn på nettbanken din nå.

Bekreft innskuddsbeløpet ved å skrive inn TAN (transaksjonsnummer).

Du mottar en umiddelbar bekreftelse, og du viderekobles tilbake til kassen.

Det er ingen gebyrer for innskudd gjort med SOFORT Banking.

Pengene overføres umiddelbart til kontoen din.

SOFORT Banking er for øyeblikket kun tilgjengelig som et innskuddsalternativ.

Ja, SOFORT Banking er helt sikkert. Gjennom en kombinasjon av transaksjonsovervåkning, SMS-transaksjonsverifisering for kortholdere og et dedikert anti-svindelteam, er SOFORT Banking en helt trygg nettbetalingsmetode.

SOFORT Banking gjør transaksjoner kun i EUR.