Luotto- ja pankkikortti

Voit tehdä turvallisia ja verkkomaksuja hetkessä Visa ja MasterCard debit tai luottokorteilla.

Hyväksymme myös prepaid Visa- ja Mastercard-kortit, mutta saatat joutua tarkistamaan kortin myöntäjältä, onko kortin käytöllä rajoituksia. Talletukset ovat välittömiä, eikä Fansbet veloita mitään tämän maksutavan käytöstä.

Jos haluat siirtää varoja, napsauta Talleta-painiketta ja valitse käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta luotto-/pankkikortti. Syötä korttisi tiedot sekä talletussumma ja valitse Talleta. Summa hyvitetään välittömästi Fansbet-tilillesi.

Kortinhaltijan nimen on vastattava Fansbet-tilillesi rekisteröityä nimeä.
Korttitalletukset näkyvät tiliotteella Fansbetin maksamina.

Jotkut talletukset voidaan käsitellä Mastercard SecureCoden tai Verified by Visa -palvelun kautta, mikä on ylimääräinen suojaustaso, jota käytetään maksettaessa kortilta. Tämä voi edellyttää PIN-numeron tai salasanan syöttämistä ennen maksun hyväksymistä. Kyseinen palvelu on nopea, helppo ja ilmainen ottaa käyttöön.