Minulle on saattanut kehittyä riippuvuus

Peliriippuvuus on vakava mielenterveysongelma, mutta se on haaste, joka voidaan voittaa oikeanlaisella avulla! Ehdotamme ennen kaikkea, että ilmoitat käyttämillesi operaattoreille riippuvuudestasi, ja jos pelaat FansBetissä, voit päättää sulkea itsesi pois sivuston kautta tai ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen support@fansbet.com. Suosittelemme sitten myös Gambanin tai BetFilterin tarjoaman ohjelmiston asentamista mihin tahansa laitteeseen, jota saatat käyttää pelaamiseen, koska se auttaa sinua rajoittamaan pääsyä verkkosivustoille, joilta voi pelata. Yhteydenpito GambleAwaren, GamCaren ja Gamblers Anonymousin ammattilaisten kanssa auttaa sinua myös aloittamaan kaiken tarvittavan hoidon. GamCare tarjoaa kattavan luettelon asiaan kuuluvista ja hyödyllisistä tiedoista, jotka toimivat perusteellisempana oppaana siitä, mistä löytää apua.