Mitt innskudd har ikke kommet på konto. Hva gjør jeg?

Hvis innskuddet ikke har nådd kontoen din innen forventet tid, vær vennlig å kontakt vår kundeservice for å finne ut av grunnen.

Vi vil vennligst be deg om å forberede deg til å gi oss følgende informasjon:

Hvilken innskuddsmetode brukte du?

Når gjorde du innskuddet?

Hva var innskuddsbeløpet?

Fikk en feilmelding i løpet av innskuddsprosessen og, hvis så, hvilken feilmelding?

Har midlene dine blitt trukket fra kontoen du gjorde innskuddet med? Hvis så, vennligst gi oss en kopi/skjermdump av transaksjonen, som viser ditt fulle navn og kontonummer.