Skrill 1-Tap

Skrill 1-Tap tarjoaa nopean ja helpon tavan siirtää varoja Skrill eWalletista yhdellä napautuksella mistä tahansa laitteesta sen sijaan, että sinun tarvitsisi syöttää Skrill-tilisi tiedot uudelleen joka kerta kun talletat.

Talletukset ovat välittömiä, eikä Fansbet veloita mitään tämän menetelmän käytöstä. Siirrä varoja napsauttamalla talletuspainiketta ja valitsemalla käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta Skrill 1-Tap. Syötä talletuksen summa ja valitse Talleta. Ensimmäisen 1-Tap-talletuksen aikana sinut ohjataan Skrill-tilillesi suorittamaan tapahtuma. Sinun ei tarvitse kirjautua Skrill-tilillesi, kun teet seuraavia talletuksia.

Skrilliin rekisteröimäsi nimen ja sähköpostiosoitteen on vastattava Fansbet-tilillesi rekisteröityä nimeä ja sähköpostiosoitetta. Voit avata Skrill-tilin tai saada lisätietoja Skrill-verkkosivustolta. Jos olet tallettanut menetelmällä Skrill, kaikki nostot palautetaan Skrill-tilillesi. Katso lisätietoja Skrill-osiosta.