Skrill 1-Tap

Skrill 1-Tap tilbyr en rask og enkel måte å overføre penger fra din Skrill e-lommebok på med «ett trykk» fra enhver enhet, fremfor å måtte skrive inn dine Skrill-kontodetaljer på nytt hver gang du setter inn.

Innskudd er umiddelbare og FansBet tar ingen avgifter for bruk av denne metoden. For å overføre penger klikker du på innskudd og velger Skrill 1-Tap fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn innskuddsbeløpet ditt og velg innskudd. Under ditt første innskudd via 1-Tap tas du til din Skrill-konto for å fullføre transaksjonen. Du trenger ikke logge inn på Skrill-kontoen din når du gjør påfølgende innskudd.

Navnet og e-postadressen du har registrert hos Skrill må samsvare med navnet og e-postadressen som er registrert på din FansBet-konto. For å åpne en Skrill-konto eller for ytterligere informasjon, ber vi deg besøke Skrill-nettstedet Hvis du har gjort innskudd med Skrill, vil alle uttak returneres til Skrill-kontoen din. Se delen med Skrill for ytterligere informasjon.