Skrill

Skrill on nopea ja turvallinen tapa rahoittaa Fansbet-tili eWalletin kautta. Verkkolompakkoa eli eWalletia voidaan rahoittaa luotto-/pankkikortilla, verkkopankkimaksulla ja useilla muilla paikallisilla vaihtoehdoilla.

Siirtääksesi varoja napsauta Talleta-painiketta ja valitse käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta Skrill. Syötä talletuksen summa ja valitse Talleta. Sitten sinut ohjataan Skrill-verkkosivustolle, jossa sinun on kirjauduttava sisään tilillesi ja vahvistettava maksu. Kun olet valmis, hyvitetään maksu välittömästi ja ilmaiseksi Fansbet-tilillesi.