Skrill

Skrill er en rask og sikker metode for å finansiere FansBet-kontoen din via en e-lommebok. Din e-lommebok kan finansieres via et kreditt-/debetkort, umiddelbare nettbankbetalinger og flere andre lokale alternativer.

For å overføre penger trykker du på innskudd og velger Skrill fra listen over tilgjengelige betalingsmetoder. Skriv inn innskuddsbeløpet ditt og velg innskudd. Du viderekobles deretter til Skrill-nettstedet, hvor du må logge inn på kontoen din og bekrefte betalingen. Når dette er fullført vil beløpet utbetales helt gratis til din konto hos FansBet umiddelbart.