Trustly

Trustly tarjoaa nopean ja turvallisen tavan rahoittaa Fansbet-tiliä käyttämällä verkkopankkia ilman luotto- tai pankkikorttia.

Siirrä varoja napsauttamalla talletuspainiketta ja valitsemalla Trustly käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta. Syötä talletussumma ja valitse Talleta. Sinut ohjataan Trustly-verkkosivustolle, jossa sinun tulee valita maasi ja haluamasi pankki luettelosta, ja suorittaa sitten maksu verkkopankin kirjautumistiedoilla.

Talletukset käsitellään nopeasti, eikä Fansbet veloita mitään tämän menetelmän käytöstä. Pankkitilillesi rekisteröidyn nimen on vastattava Fansbet-tilillesi rekisteröityä nimeä. Jos olet tallettanut Trustlyn kautta, kaikki nostot käsittelee BankWire.

Frequently Asked Questions

Trustly-suoraveloitus tarjoaa mahdollisuuden tehdä verkkotalletuksia suoraan pankkitililtä. Menetelmä on rekisteröity Ruotsin finanssin valvontaviranomaisen Finansinspektionen toimesta, mikä varmistaa korkeimpien turvallisuus- ja rahoitusstandardien noudattamisen. Trustly mahdollistaa nopeat ja helpot talletukset sekä nostot ilman rekisteröitymistä tai ohjelmiston asennusta. Teet kauppaa suoraan verkkopankista. Tämä helppokäyttöisyys yhdessä luotettavuuden ja turvallisuuden kanssa tekevät Trustly-suoraveloituksesta ihanteellisen maksutavan.

Huomaa, että tämä ominaisuus ei ole enää brittiläisten asiakkaidemme käytettävissä.

Seuraavat pankit tukevat Trustly-suoraveloitusta:

TANSKA

Välitön talletus - Danske Bank, Djurskand

Seuraavan päivän talletus – Alm. Bank, Jyske Bank, Kreditbanken, Bank, Nordea, Nordfyns Bank, Nordjyske Bank, Østjydsk Bank, Ringkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland

PUOLA

Välitön talletus - Alior Bank, Bank Millennium, Bank Pekao, Getin Bank, ING BankOnLine

Seuraavan päivän talletus – iPKO, mBank

SUOMI

Välitön talletus – Aktia, Ålandsbanken, Danske bank, Nordea, OmaSp, OP, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki

ESTONIA

Välitön talletus - SEB Bank, Swedbank

Noudata seuraavia ohjeita:

Kirjaudu tilillesi.

Siirry Kassa-välilehteen ja valitse Talletus.

Näet nyt Trustly-suoraveloituksen logon. Valitaksesi tämän vaihtoehdon klikkaa kuvaketta.

Syötä tai valitse talletussumma ja bonuskoodi (jos käytettävissä) ja napsauta sitten Talleta.

Sinut ohjataan nyt Trustly-suoraveloituksen sähköiseen maksupalveluun.

Sinun on valittava pankkisi annetusta valikosta.

Sinut ohjataan nyt verkkopankkiin, jossa sinun on kirjauduttava sisään ja vahvistettava maksu kertakäyttöisellä koodilla.

Kun olet suorittanut maksusi, sinut ohjataan takaisin kassalle.

Rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistusviesti, joka vahvistaa tapahtuman tiedot.

Me emme veloita Trustly-suoraveloituksen käytöstä. Tarkista Trustlyn verkkosivustolta heidän mahdolliset veloituksensa.

Varat siirretään tilillesi muutamassa minuutissa, kun olet suorittanut maksun onnistuneesti.

Kyllä, se onnistuu ja Trustly-nostot ovat välittömiä.

Seuraa ohjeita alla tehdäksesi noston Trustly-suoraveloituksen avulla.

Siirry verkkosivustolle ja napsauta Oma tilini -linkkiä.

Napsauta vasemmanpuoleisessa navigointivalikossa Tee nosto nappia
Valitse Trustly Instant transfer -nostovaihtoehto.

Syötä summa ja napsauta Nosta.

Sinut ohjataan Trustly-verkkosivustolle valitsemaan ja antamaan pankkitiedot nostamisen suorittamiseksi loppuun.

Kun olet suorittanut maksusi, sinut ohjataan kassalle ja näyttöön tulee onnistumisviesti.

Kyllä. Trustly-suoraveloitus omaa pankkitason turvallisuuden, käyttää samaa salausta kuin pankit ja käyttää useita muita toimenpiteitä varmistaakseen, että olet turvassa, kun käytät Trustly-suoraveloitusta.

Trustly-suoraveloitus toimii useimmiten käytetyillä selaimilla kuten Internet Explorer, Chrome ja Firefox.

Trustly-suoraveloitus toimii ainoastaan valuutoissa DKK, EUR, PLN.

Sisäinen tarkastusryhmä hyväksyy ensin kaikki nostot, mikä kestää noin 2 työpäivää. Kun olemme käsitelleet nostosi, varojen tulisi näkyä pankkitililläsi 1-2 työpäivän kuluessa.

Pienin nostosumma, jonka voit nostaa Trustly-suoraveloituksella on 10,00 EUR ja suurin nostosumma 20000,00 EUR.